“Ζωούπολη” σε πρώτη προβολή και “Οι θεοί της Αιγύπτου”, από Πέμπτη 3 Μαρτίου στον “Απόλλωνα”

0
5893

Με δύο ταινίες για όλη την οικογένεια, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών με τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχο, στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου “Απόλλων” στο Αίγιο. Από την Πέμπτη 3 έως την Τετάρτη 9 Μαρτίου, θα προβάλλονται η ταινία κινουμένων σχεδίων “Ζωούπολη” (σε πρώτη προβολή) και η εντυπωσιακή περιπέτεια “Οι θεοί της Αιγύπτου – Gods of Egypt”.

Αναλυτικά οι προβολές έχουν ως εξής:

• 5.45 – 7.45 “Ζωούπολη” (Zootopia) σε πρώτη προβολή

Στο ζωϊκό βασίλειο της Ζωούπολης, μια πολυλογού αλεπού βρίσκεται κυνηγημένη όταν κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει. Ο κορυφαίος αστυνόμος της Ζωούπολης, ένα ενάρετο κουνέλι, ακολουθεί τα ίχνη της αλλά όταν οι δυο γίνονται στόχοι μιας συνωμοσίας, αναγκάζονται να συνεργαστούν ανακαλύπτοντας πως ακόμα και οι πιο φυσικοί εχθροί μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ
Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

• 7.45-10.00 και 10.00-12.15 “Οι θεοί της Αιγύπτου” (Gods of Egypt)

Ο θνητός ήρωας Μπεκ ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού Χόρους, σε μια αναπάντεχη συμμαχία ενάντια στον Σετ, καθώς η αγωνιώδης μάχη τους εναντίον του Σετ και των πολεμιστών του, τους φέρνει στην μετά θάνατον ζωή και τα ουράνια. Ο θεός και ο θνητός πρέπει να περάσουν δοκιμασίες κουράγιου και αυτοθυσίας, αν θέλουν να ελπίζουν σε επικράτηση στην επική τελική σύγκρουση.

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας
Παίζουν οι: Τζέραλντ Μπάτλερ, Μπρέντον Θουέϊτς, Νικολάϊ Κόστερ Ουαλντάου, Τζέφρι Ρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας