Κούλουμα στην Αλυκή, από τη ΔΗΚΕΠΑ, την εταιρεία “Καλλιμάνης”, τον σύλλογο Αλυκής “Άγιος Νικόλαος” και τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου

419

Μια μεγάλη, χαρούμενη γιορτή για τα Κούλουμα διοργανώνουν φέτος στην παραλία Αλυκής, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με την εταιρεία “Καλλιμάνης”, τον Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αλυκής “Άγιος Νικόλαος” και τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Το ραντεβού έχει δοθεί, όπως κάθε χρόνο, στην αρχή του υδροβιότοπου (πλάτωμα Κούτρα). Έτσι, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου μετά τις 11.30 το πρωί, μικροί και μεγάλοι είναι προσκεκλημένοι στη γιορτή, που θα περιλαμβάνει σαρακοστιανά εδέσματα με θαλασσινά από την εταιρεία “Καλλιμάνης” (που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή της), δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά αλλά και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Γιώργου Παράμερου. Δε θα λείψουν βέβαια η παραδοσιακή λαγάνα, ταραμοσαλάτα, φασολάδα και νηστίσιμες νοστιμιές με τις φροντίδες των διοργανωτών, όπως και το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού!

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο “Όνειρο” στη Μυρτιά Αιγίου.