Δημοτική Παιδική Χορωδία Αιγιαλείας και Παιδική Χορωδία MUSYCA «γοήτευσαν» το κοινό του «Αλέκος Μέγαρης»

220

xorodia-1Μια καταπληκτική μουσική βραδιά, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσες και όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

xorodia-2Με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά η Δημοτική Παιδική Χορωδία Αιγιαλείας και η Παιδική Χορωδία MUSYCA από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια «γοήτευσαν» το κοινό που «γέμισε» την αίθουσα και δίκαια απέσπασαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημά του.

xorodia-3xorodia-4Η Δημοτική Παιδική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Μπέσσυς Νάσση, παρουσίασε ένα νεανικό καλοκαιρινό πρόγραμμα με τραγούδια γεμάτα συναισθήματα, εικόνες και μελωδίες από χαρισματικούς συνθέτες που αναδεικνύουν διαχρονικά την τρυφερότητα των νέων και αποτελούν πηγή έμπνευσης και νοσταλγίας για όλους.

xorodia-5Από την πλευρά της η Παιδική Χορωδία MUSYCA, υπό την διεύθυνση του Δρ. Mιχαήλ Στάνγκρουντμ και στο πιάνο την Δρ. Άννα Kρέντελ, παρουσίασε ένα κεφάτο και ξεχωριστό πρόγραμμα με «άρωμα» soul, jazz, gospel αλλά και musical ενώ τον ενθουσιασμό όλων προκάλεσε η ερμηνεία στα ελληνικά του δημοτικού τραγουδιού «Η Γερακίνα».

xorodia-6Αξίζει να σημειωθεί ότι η παιδική χορωδία MUSYCA έχει εμφανιστεί σε πολύ σημαντικούς χώρους όπως το Carnegie Hall και ο Λευκός Οίκος, πρωταγωνίστησε σε κινηματογραφική ταινία και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει συνεργαστεί με εξέχοντες καλλιτέχνες και συνθέτες της Αμερικής.

xorodia-8Μάλιστα η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, μετά το τέλος της εκδήλωσης, μαζί με τα παιδιά της Αμερικανικής χορωδίας, ερμήνευσαν μαζί το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι, ενώ ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας ώστε και στο προσεχές μέλλον να πραγματοποιηθούν ανάλογες εκδηλώσεις.

xorodia-7