«Ξεσήκωσαν» το κοινό του Ελαιώνα οι 1550

372

elaionas-1Μία κεφάτη και πάνω απ’ όλα «ξεσηκωτική» βραδιά χάρισε το συγκρότημα 1550 στο κοινό του Ελαιώνα το Σάββατο 29 Ιουλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ήταν η τρίτη…επίσκεψη του συγκροτήματος στην Αιγιάλεια που έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην περιοχή.

elaionas-2Κόσμος κάθε ηλικίας χόρεψε και διασκέδασε με αγαπημένα τραγούδια από τις προσωπικές δουλειές της αθηναϊκής μελωδικής ροκ μπάντας αλλά και από την διεθνή και Ελληνική σκηνή.

Ξεχωριστή όπως πάντα η παρουσία του πολυτάλαντου καλλιτέχνη από την Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Σταρόβα, με τα χαρακτηριστικά του αστεία, πειράγματα αλλά και αυθόρμητες στιγμές επί σκηνής.

elaionas-3Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν οι φωτιές που έβγαλε από την κιθάρα του μεταφορικά και κυριολεκτικά ο captain Ρουσσέτος, ενώ η επαφή που είχε με το κοινό ο Frontman Μηνάς Τσίγκος δημιούργησαν μια διάθεση Party!

elaionas-4Το ξεκίνημα της συναυλίας έγινε ιδανικά από τη Φανή Μελεμενή, μια νέα καλλιτέχνης με εξαιρετική φωνή και σκηνική παρουσία που ξεχώρισε στο «Voice 2022».

Χαιρετισμούς πριν την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά και ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος.