Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνο Κλάγκο για την πολυετή προσφορά του στο Σχολικό Θέατρο, από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας

430

Τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο Σχολικό Θέατρο, παρέλαβε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κ. Κωνσταντίνος Κλάγκος κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που διοργάνωσε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας, με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο “Πολύκεντρο” στην παραλία Αιγίου και στη διάρκειά της τιμήθηκαν αριστεύσαντες και διακριθέντες μαθητές αλλά και εκπαιδευτικοί για την προσφορά τους στα γράμματα και τις τέχνες.

Ο κ. Κλάγκος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε για την τιμή τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και το Δ.Σ., ενώ ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στη γυναίκα του, γιατί όπως τόνισε “αν δεν ήμουν καλά στο σπίτι μου, δεν θα είχα κάνει τίποτα”. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε στον κ. Κλάγκο, ο πρώην πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, καθηγητής κ. Ανδρέας Βαρνακιώτης.

Στην ίδια εκδήλωση, τιμήθηκε επίσης το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αιγίου κ. Επαμεινώνδας Δούλος, επίσης για την πολυετή προσφορά του στο Σχολικό Θέατρο.