Έρχεται το “Παιδικό Καρναβάλι 2014” σε οργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
286

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται το επιτελείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, καθώς πλησιάζει η έναρξη του “Παιδικού Καρναβαλιού 2014” που θα περιλαμβάνει και φέτος, υπέροχες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Εικαστικά καρναβαλικά εργαστήρια, αποκριάτικα παραδοσιακά σεργιάνια, καρναβαλική ποδηλατάδα, κυνήγι χαμένου θησαυρού, η πολυαναμενόμενη Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση στο Αίγιο στις 23 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή σχολείων και ομάδων από όλη την Αιγιάλεια, είναι κάποιες από τις ψυχαγωγικές δράσεις που προετοιμάζονται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες από όλη την Αιγιάλεια.

Επίσης, την Κυριακή 2 Μαρτίου, η Αιγιάλεια θα ντυθεί απ’άκρη σ’άκρη καρναβαλικά και θα διασκεδάσει με τις τρεις παρελάσεις στην Άβυθο (“Καρναβάλι Δυτικής Αιγιαλείας”, στο Διακοπτό (3ο Τρελό Ξεφάντωμα) και σε Αιγείρα-Ακράτα (“Καρναβάλι Αιγιαλείας”), με τη βοήθεια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Οι εκδηλώσεις ετοιμάζονται με πολύ κέφι, για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους Αιγιαλείς και το πρόγραμμα θα δοθεί εγκαίρως στη δημοσιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας