Στέφθηκαν με επιτυχία οι καλοκαιρινές ημερήσιες δράσεις «ΙΡΙΣ» της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

241

Οι καλοκαιρινές ημερήσιες δράσεις «ΙΡΙΣ» που διοργάνωσε για τα παιδιά η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στον πανέμορφο χώρο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου (Μυρτιά Αιγίου), στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Στόχος αυτών των δράσεων, σχετικά με τα παιδιά, ήταν να τα βοηθήσει να χαρούν, να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να τα παρακινήσει να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους, τις δεξιότητες τους μέσα από δραστηριότητες και κατασκευές, να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, να κατανοήσουν τα οφέλη της συνεργασίας, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να περάσουν αξέχαστα και να δημιουργήσουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος.

Από τις 03-07 έως και τις 12-08 σχεδόν 100 παιδιά δημοτών του Αιγιάλειας απόλαυσαν δωρεάν την επαφή τους με τον αθλητισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες, υπό την καθοδήγηση εξαιρετικά καταρτισμένων καθηγητών.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α ανανεώνει το ραντεβού της υποσχόμενη στους  μικρούς της φίλους, ακόμα ωραιότερες στιγμές. Γιατί στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α δημιουργούνται οι αναμνήσεις του μέλλοντος.