Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» περιμένει τις ταινίες σας!

1276

Open CallΤο φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί από τις δύο πρώτες διοργανώσεις, που συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα του χώρου του κινηματογράφου και που τιμά και αναδεικνύει το έργο του σπουδαίου Θόδωρου Αγγελόπουλου, επιστρέφει!

Τον Ιούνιο του 2024 ο υπέροχος χώρος του κήπου του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου θα γεμίσει από καρέ εξαιρετικών ταινιών μικρού μήκους, αφιερώματα σε δημιουργούς, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, συναντήσεις και ομιλίες για την έβδομη τέχνη.

provolesΤο φεστιβάλ καλεί δημιουργούς από όλον τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Μυθοπλασίας Μικρού Μήκους, στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Animation Μικρού Μήκους, καθώς και τους σπουδαστές σε ελληνικές σχολές κινηματογράφου να καταθέσουν τις ταινίες τους στο Εθνικό Σπουδαστικό!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Μαρτίου 2024 εδώ: https://filmfreeway.com/AigioFilmFestivalTheodorosAngelopoulos

Στα Διεθνή τμήματα δεκτές γίνονται ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2022, το κόστος υποβολής ανά ταινία είναι 5 € με μέγιστη διάρκεια ταινίας τα 30 λεπτά στα τμήματα μυθοπλασίας και animation και τα 40 λεπτά στο τμήμα Ντοκιμαντέρ.

Στο Εθνικό τμήμα γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικές και animation που ολοκληρώθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2022 με μέγιστη διάρκεια τα 20 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες:

info@aigiofilmfestival.gr

τηλ. 26910 22250 website facebook instagram

#AISFF3