Ενθουσιασμός και χαρά στη Γιορτή Χρωμάτων!

210

Μια γιορτή γεμάτη χρώματα, κέφι και ενθουσιασμό για μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, το πρωί του Σάββατου 5 Νοεμβρίου, από τον εθελοντικό οργανισμό Action Team και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Τα «Ψηλά Αλώνια» πλημμύρισαν με χρώμα και ανθρώπους κάθε ηλικίας, με τα μικρά παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές, έχοντας σύμμαχο και τον καιρό. Η γιορτή είχε στηθεί από νωρίς υπό τους ήχους νεανικής μουσικής, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγιαλείας.

Ο ενθουσιασμός και το κέφι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης παίζοντας με τα χρώματα. Παράλληλα με τις απανωτές ρίψεις χρωμάτων, πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός ταλέντων, με τους μικρούς φίλους να «κλέβουν» την παράσταση με τις ικανότητες τους στο χορό και το τραγούδι!

Τη γιορτή των χρωμάτων που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αίγιο, χαιρέτισε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, και δήλωσε πως οι δράσεις για τα νέα παιδιά και τους εφήβους θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο από τη νέα χρονιά ενώ ανανέωσε το ραντεβού όλων, για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που θα ανοίξει τις πύλες του στα μέσα Δεκεμβρίου και έως τις αρχές Ιανουαρίου στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον οργανισμό Action Team για τη συνεργασία, όπως επίσης τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγιαλείας και τον κ. Κώστα Χριστόπουλο που εθελοντικά, «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο που ήταν χορηγός της εκδήλωσης. Τέλος, μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου.