ΑΙΓΙΟ: Παρουσιάστηκε στο κοινό το νέο βιβλίο της Αθηνάς Κακούρη “1821: Η αρχή που δεν ολοκληρώθηκε-Πότε και πώς δημιουργήθηκε το κράτος όπου ζούμε σήμερα”

0
301

Το νέο βιβλίο της γνωστής πατρινιάς συγγραφέως Αθηνάς Κακούρη “1821: Η αρχή που δεν ολοκληρώθηκε-Πότε και πώς δημιουργήθηκε το κράτος όπου ζούμε σήμερα”, παρουσιάστηκε στο Αίγιο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώπιον του φιλαναγνωστικού κοινού της πόλης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο), σε οργάνωση του βιβλιοπωλείου “Σύγχρονη Σκέψη” και των Εκδόσεων Πατάκη.

Για το βιβλίο μίλησαν η σχολική σύμβουλος Φιλολόγων Ν.Αχαΐας κα Ζωή Αντωνοπούλου-Τρεχλή και ο λέκτορας Πολιτικής Ιστορίας Σχολής Ευελπίδων (υπό διορισμό) κ. Νίκος Τόμπρος. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η μικρή παρέμβαση της νεαρής Μαλβίνας Παπαδάκη, μαθήτριας β΄Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Αιγίου, η οποία τόνισε πως το βιβλίο ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο στην ανάγνωση, με λόγο απλό και κατανοητό και κυρίως χωρίς το άγχος της “αποστήθισης”, που αν μη τι άλλο …βασανίζει τους μαθητές ανά τον κόσμο!

Παρούσα ήταν φυσικά και η συγγραφέας, η οποία ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.
 
Τη συζήτηση συντόνισε με τη γνωστή της μαεστρία η δημοσιογράφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

 [widgetkit id=156]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας