Αίτηση για συμμετοχή της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας-Συνεχίζονται οι πρόβες και οι ακροάσεις σε Αίγιο και Διακοπτό

0
225

Αίτηση για συμμετοχή της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών της Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2014, θα κατατεθεί τη Δευτέρα από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κ. Κώστα Κλάγκο. Η πανελλήνια συνάντηση χορωδιών είναι ένας κορυφαίος θεσμός που αφορά σε παιδικές-νεανικές-μικτές χορωδίες σχολείων της χώρας και που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 32ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο ελβετό παιδαγωγό Πεσταλότζι, η συμμετοχή σε χορωδιακά σύνολα θεωρείται ως αναντικατάστατο μέσο για την ηθική διαπαιδαγώγηση των νέων.

Υπενθυμίζεται πως η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας ξεκίνησε ήδη ακροάσεις και πρόβες για τη νέα μουσική χρονιά. Το μουσικό σύνολο αποτελείται από δεκάδες αγόρια και κορίτσια που, με δασκάλα τους την καθηγήτρια μουσικής Βασιλική Νάσση, διδάσκονται μουσική και τραγούδι και στις πρόσφατες εμφανίσεις τους απέσπασαν πολύ θερμά σχόλια από το κοινό.

Για το νέο σχολικό έτος, οι πρόβες και οι ακροάσεις της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας πραγματοποιούνται ως εξής:

  • Το τμήμα Αιγίου κάθε Σάββατο 10.30 έως 12.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλιό Νοσοκομείο). Τα μαθήματα και οι πρόβες ξεκίνησαν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
  • Το τμήμα Διακοπτού κάθε Κυριακή 10.30 έως 12.30 στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού. Τα μαθήματα και οι πρόβες ξεκινούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, ενώ δεκτά γίνονται αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 16 ετών. Πληροφορίες στο τηλ. 6940-775988 (μαέστρος κα Βασιλική Νάσση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας