Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η μουσική συνάντηση πιάνου με βιολί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου

0
265

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η συναυλία πιάνου με βιολί που δόθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, το πρωί για μαθητές σχολείων της περιοχής και το απόγευμα για το κοινό. Η 12χρονη ελβετίδα Johanna Tüscher, που θεωρείται “παιδί θαύμα” του βιολιού σε διεθνές επίπεδο και ο πολυβραβευμένος Έλληνας πιανίστας Μάριος Καζάς, παρουσίασαν μερικά από τα πιο γνωστά έργα γραμμένα για πιάνο και βιολί, των σπουδαίων συνθετών Beethoven, Tartini, Brahms και de Sarasate.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό χώρο “Ελληνικόν Ειδύλλιον” του κ. Ανδρέα Ντρέκη. Στην πρωινή συναυλία, πάνω από 230 μαθητές από το 1ο, 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, παρακολούθησαν αυτή τη μουσική συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ και στην απογευματινή συναυλία αρκετοί φίλοι της σοβαρής μουσικής, κάθε ηλικίας, ήταν παρόντες και καταχειροκρότησαν τη δεξιοτεχνία των δύο διακεκριμένων μουσικών.

Το κοινό υποδέχτηκε εκ μέρους της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Κλάγκος, ενώ εκ μέρους του “Ελληνικού Ειδυλλίου” ο κ. Ντρέκης μίλησε για τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες και την μέχρι τώρα πορεία τους, προαναγγέλλοντας κι άλλες συναυλίες κλασικής μουσικής στο μέλλον.

 

[widgetkit id=151]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας