Ανοιχτή επιστημονική εκδήλωση για τη φυσικοθεραπεία των γυναικών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο “Πολύκεντρο”

0
259

Ανοιχτή επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών” διοργανώνει το νεοϊδρυθέν επιστημονικό τμήμα του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας (Π.Σ.Φ.), το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Πολύκεντρο» του Αιγίου (πλησίον του Τμήματος Φυσικοθεραπείας), σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και με την υποστήριξη της ΔH.Κ.ΕΠ.Α. και του Δήμου Αιγιαλείας.

Η εκδήλωση έχει στόχο να παρουσιάσει την φυσικοθεραπευτική προσέγγιση προβλημάτων που αφορούν την υγεία της γυναίκας, όπως είναι η ακράτεια ούρων, η εγκυμοσύνη, ο πυελικός πόνος, η οστεοπόρωση, τα χειρουργεία μαστού /μαστεκτομή κ.α. Έμπειροι και καταξιωμένοι ομιλητές θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τη σύγχρονη φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση στους τομείς της υγείας της γυναίκας.

Η εκδήλωση είναι μία ευκαιρία τόσο για τους φοιτητές όσο και τους νέους φυσικοθεραπευτές να ενημερωθούν για τις θεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται στα προβλήματα υγείας των γυναικών. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας