Σανκάρα: Ο κορυφαίος μάγος, την Κυριακή στο “Πολύκεντρο”

0
321

Ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα μαζί με την ομάδα του, έρχονται στο Αίγιο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στο “Πολύκεντρο” (παραλία Αιγίου, δίπλα στο ΤΕΙ), με ένα ολοκαίνουριο σόου με την ονομασία “THE ESCAPE ARTIST”.

Ο Σανκάρα έρχεται και φέτος με τα καλύτερα νούμερα του, με μοναδικό χιούμορ και βέβαια με πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.

Η σκηνή του “Πολύκεντρου” μετατρέπεται σε ένα μαγικό διαδραστικό κόσμο στον οποίο βασικό ρόλο θα έχει το κοινό, που θα συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά απο την σκηνή δεν θα λείπουν τα εντυπωσιακά stage illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), τα οποία ο Σανκάρα και οι 2 όμορφες παρτενέρ του παρουσιάζουν με τρόπο που αφήνουν άφωνους τους πάντες. Σε αυτό το σημείο μαγεία και θεατρικότητα ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη μαγεία των αισθήσεων.

Η ικανότητά του να κατευθύνει το μυαλό του κοινού στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα κάνουν το κοινό να λατρέψει την παράσταση “THE ESCAPE ARTIST”.

ΣΑΝΚΑΡΑ “The Escape Artist”: Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στο “Πολύκεντρο” (παραλία Αιγίου, δίπλα στο ΤΕΙ).

Είσοδος: Για μεγάλους 8 ευρώ, για παιδιά 5 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας