Δεντροφύτευση την Παρασκευή 12 Απριλίου σε Μπούφαλο και Ψηλαλώνια

428

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιήσει επιλεγμένη δράση δεντροφύτευσης στη θέση Μπούφαλο (όπισθεν του 1ου Γυμνασίου Αιγίου) και στα Υψηλά Αλώνια την Παρασκευή 12 Απριλίου με σημείο συνάντησης τη θέση Μπούφαλο (πευκάκια) στις 8.30 π.μ..

Οι συγκεκριμένες θέσεις επιλέχθηκαν από το αρμόδιο Τμήμα Πρασίνου κατόπιν αιτήματος της ΔΗΚΕΠΑ, ως σημεία που χρήζουν αποκατάστασης και συνολικά θα ενισχυθούν με περισσότερα από 50 δέντρα, πεύκα και αρυές.

Η πρωτοβουλία αυτή της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. πραγματοποιείται στα πλαίσια των δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το πρόγραμμα «Let’s Do it Greece 2013», που αποτελεί το ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Καμπάνιας «Let’s Do it World»  μιας ταχέως αναπτυσσόμενης εθελοντικής καμπάνιας καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα.
Στα σημεία της δράσης δεντροφύτευσης θα υπάρχει προσωπικό του τμήματος πρασίνου και εθελοντές, που θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για τη διαδικασία φύτευσης και θα παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Με δηλώσεις της, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, καλεί όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας, να δείξουν την ευαισθησία τους και να συμμετάσχουν στη δράση.

Περισσότερες πληροφορίες στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., Νικ.Πλαστήρα 19 (Παλαιό Νοσοκομείο) και στα τηλέφωνα 26910-28210 και 26910-68308.