Πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Απριλίου για την “Ακαδημία Πολιτών”-Ανοιχτή κοινωνική συζήτηση με θέμα “Η συντροφικότητα σε εποχή κρίσης”

0
265

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας και η Ακαδημία των Πολιτών οργανώνουν κοινωνική συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς του Δήμου Αιγιαλείας με θέμα: «Η Συντροφικότητα σε Εποχή Κρίσης». Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή (με ελεύθερη είσοδο) για όλους τους Πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Ακαδημίας των Πολιτών στο Αίγιο, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους, ως μέλη της Ακαδημίας.

Τα μαθήματα της Ακαδημίας θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων κοινωνικών συζητήσεων (26 συνολικά) και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Μυρτιάς (δίπλα στο ΑΤΕΙ Αιγίου) και ώρες: 6.00 μ.μ.-9.00 μ.μ.. Η ετήσια συνδρομή είναι 100 €, ενώ προβλέπεται έκπτωση 30% (δηλ. 70 €) για ανέργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, συλλόγους (άνω των 10 ατόμων) και φοιτητές.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Στο πρώτο έτος οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν από Καθηγητές Πανεπιστημίου είναι: «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής» και ακολούθως «Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας» .

Όσοι επιθυμούν να γίνουν Μέλη της Ακαδημίας των Πολιτών Αιγίου μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συνδρομής τους μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας & μία μικρή φωτογραφία –όσοι δικαιούνται έκπτωση να έχουν μαζί τους την αντίστοιχη βεβαίωση (π.χ. κάρτα ανεργίας)- στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου (παλαιό Νοσοκομείο) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες: 2:00 μ.μ. – 4:00 μ.μ. (Συντονίστρια: Παναγιώτα Τρίψα, τηλ. 6979-381.561, e-mail: dhkepaigialeias@gmail.com) ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Ακαδημίας (Σαπφούς 3, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη -1ος όροφος, e-mail: academy@aigaion.org, civilacademyoffice@gmail.com, τηλ.: 22510-54.739, 6941-657.126 (9:00-14:30).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας