Ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική η πρώτη συνάντηση των μελών της Ομάδας Α’ Εθελοντών με το νέο Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
262

Με τη συμμετοχή αρκετών ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η πρώτη συνάντηση των μελών της Ομάδας Α’ Εθελοντών της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τον νέο πρόεδρο κ. Κλάγκο και με μέλη του νέου Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου (Παλαιού Νοσοκομείου).

Κατά τη συνάντηση σημειώθηκε εκ μέρους του νέου Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. πως στόχος είναι να συνεχιστεί αλλά και να εξελιχθεί η καλή συνεργασία της επιχείρησης με τους εθελοντές πολίτες, μέσω γόνιμου διαλόγου και συντονισμού, ώστε το δυναμικό να αξιοποιηθεί κατάλληλα τόσο στο πολιτιστικό, όσο και στο κοινωνικό σκέλος της λειτουργίας της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Ακούστηκαν διάφορες σημαντικές προτάσεις και ιδέες από τους παρευρισκόμενους, με πρωτεύον το ζήτημα της επίλυσης λειτουργικών θεμάτων της ομάδας, όπως η ανεύρεση μόνιμης στέγης, όπου και θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα οι συναντήσεις των μελών.

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την εθελοντική  δράση της Ομάδας Α΄ και να εγγραφούν μέλη, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. (Νικ.Πλαστήρα 19, Παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου) και στα τηλ. 26910-68308 και 26910-28210, εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο e-mail dhkepaigialeias@gmail.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας