Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας και του υδροβιότοπου της Αλυκής, το Σάββατο το πρωί-“Πάρε μέρος και…καθάρισες!”

0
217

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, με το πέρας της θερινής περιόδου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αιγιαλείας, την ΜΚΟ MEDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών) και τον Περιβαλλοντικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος», διοργανώνει εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας και του υδροβιότοπου της Αλυκής Αιγίου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου & ώρες 10.00-12.00, στο πλαίσιο της εκστρατείας περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πάρε Μέρος και Καθάρισες».

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., θεωρώντας επιβεβλημένη τη συσπείρωση και την ευαισθητοποίηση φορέων και δημοτών σε δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και συγκεκριμένα σε: Περιβαλλοντικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Συστήματα Προσκόπων, Τοπικούς Φορείς –Σωματεία.

Οι φορείς που επιθυμούν να εκπροσωπηθούν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dhkepaigialeias@gmail.com είτε στο τηλ. 26910 – 28210.

Ωστόσο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α διευκρινίζει πως η συμμετοχή δημοτών-εθελοντών την ημέρα εκείνη θα είναι ελεύθερη σε όλους.

‘Αγα-πάμε Αλυκή και σας περιμένουμε’, είναι το σύνθημα! Ραντεβού στις 9.45 το πρωί στην αρχή του υδροβιότοπου της Αλυκής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας