Η ξεκαρδιστική κωμωδία “ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ-ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ” το Σάββατο 20 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο

0
272

Η ξεκαρδιστική κωμωδία “Δεν ακούω-Δεν βλέπω-Δεν μιλάω” παρουσιάζεται στο Αίγιο το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ., στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο).

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…  Κάποια στιγμή  μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Το “Δεν Βλέπω-Δεν Ακούω-Δεν Μιλάω”, εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα,  την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου.

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης, Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς, Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς.

Ώρα έναρξης 9.15 μ.μ.. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.15 μ.μ..

Εισιτήρια: Προπώληση : €12, Είσοδος : €12 και 15€.

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο “Θεμέλιο”-Αίγιο, τηλ. 26910-22368

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα, www.οntheater.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας