ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Λειτουργία εικαστικών εργαστηρίων από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για μικρούς και μεγάλους, από αυτό το φθινόπωρο-Δηλώστε συμμετοχή

0
212

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α επιθυμώντας να καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργία και την εικαστική παιδεία απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για δημιουργία εικαστικών εργαστηρίων. Θεωρώντας την έκφραση μέσω της τέχνης μια αναντικατάστατη διαδικασία που συνεισφέρει σε όλους τους μαθησιακούς στόχους, προτίθεται να λειτουργήσει από το προσεχές φθινόπωρο Εικαστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής, Κατασκευών και Μικτών Υλικών.

Στο εργαστήρι θα διδάσκονται: βασικές αρχές σχεδίου,  βασικές αρχές σύνθεσης, σύνθεση όγκων και αντικειμένων, τρισδιάστατες κατασκευές από μικτά υλικά, βασικές αρχές χρώματος και τεχνοτροπίες, χρήση διαφορετικών μέσων (ακρυλικά, λάδια, σκόνες), χρήση διαφορετικών υλικών (ύφασμα, μέταλλο, ξύλο, πέτρα), εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης.

Στα Εργαστήρια θα λειτουργήσουν παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και τμήματα ενηλίκων, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής που θα συγκεντρωθούν.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Ομαδικά παιδικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)
Απευθύνονται σε παιδιά 7-12 ετών, θα είναι διάρκειας 1,30 ώρας  και θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 12 άτομα.
Μηναίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν)

Ομαδικά εφηβικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)
Απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 13-18 ετών, θα είναι διάρκειας 2 ωρών και θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 12 άτομα.
Μηναίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν)

Ομαδικά ενηλίκων: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4)
Απευθύνονται σε ενήλικες, θα είναι  διάρκειας 2 ωρών, και θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 15 άτομα.
Μηναίο κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων που θα προκύψουν.

Οι εγγεγραμμένοι στα εργαστήρια θα μπορούν να συμμετάσχουν προαιρετικά και σε δράσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κατόπιν βεβαίως καθοδήγησης του υπεύθυνου και βάσει των αναγκών των εκδηλώσεων σε θέματα εικαστικής φύσεως. Στο τέλος δε κάθε σπουδαστικού έτους θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν έργα τους σε ομαδική έκθεση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ, δυνατότητα έκθεσης σε τοπικές δράσεις θα υπάρχει και κατά τη διάρκεια του έτους, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Ιουλίου, καθημερινά 09.00-14.00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου και ηλεκτρονικώς στο mail: dhkepaigialeias@gmail.com (υπεύθυνη κα Βασιλική Μπαλή). Έναρξη λειτουργίας εργαστηρίων: 20 Σεπτεμβρίου. Τηλ. για πληροφορίες 26910-68308 και 26910-28210.

 

Βρείτε ΕΔΩ τη δήλωση συμμετοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας