Η Νατάσα Μποφίλιου στο Αίγιο-Σάββατο 27 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς”

417

Το Αίγιο υποδέχεται μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, τη Νατάσα Μποφίλιου, το Σάββατο 27 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς” που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”.

Ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, η Νατάσα Μποφίλιου ξεκινάει με συγκίνηση τη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο και κάνει στάση στο Αίγιο για να παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της και όχι μόνο.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας -την ευαισθησία και το πάθος-, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα τραγούδια της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.

Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου, Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ.. Έναρξη: 9 μ.μ..
Προπώληση : € 12, Ταμείο : € 14

Σημεία Προπώλησης:
“Studio Άγγελος” – Κλεομένους Οικονόμου 19 (τηλ. 26910-21500)
Βιβλιοπωλείο “Θεμέλιο” – Κλεομένους Οικονόμου 30 (τηλ. 26910-22368)
Viva.gr, Seven Spots

Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Επικοινωνία – Προβολή στα ΜΜΕ:
Zuma COMMUNICATIONS
Χαρά Ζούμα | t.210 8216849 | chara@zumacom.gr
Ανζελίκα Καψαμπέλη | t. 2108216849 |  anzelika@zumacom.gr

PROSPERO
Ελένη Γιαννοπούλου| t. 210 7258901 | giannopoulou@prospero.com.gr