Μεγάλη επιτυχία στο 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου, σε συνδιοργάνωση “Χορωδίας Αιγίου 1933” και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
388

Η “Χορωδία Αιγίου 1933” συνδιοργάνωσε με την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου το Σάββατο 25 Μαΐου, με τη συμμετοχή πέντε Ελληνικών χορωδιών: Νεανική χορωδία Πατραϊκού ωδείου Παραρτήματος Αιγίου, (μαέστρος Μ.Πεττεμερίδη, πιανίστα Εύα Βλαχάκου), Χορωδία Νεμέας «Πολύφεγγος» (μαέστρος Ιωαν. Νόνης, πιανίστα Μ.Ζαρκάδα), Χορωδία Πρέβεζας «Ηχοχρώματα» (μαέστρος Ανέλια Στεφάνοβα), Ιστορική Χορωδία Νίκαιας (μαέστρος Μ.Κοκκίνης, πιανίστας  Α.Πριονάς) και “Μικτή Χορωδία Αιγίου 1933” (μαέστρος Λ.Χαραλαμπόπουλος, πιανίστα Χ. Αποστολοπούλου).

Στην κατάμεστη αίθουσα Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του θεάτρου της Φιλαρμονικής Αιγίου, (πάνω από 500 άτομα), οι χορωδίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ερμηνεύοντας έργα του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, καθώς επίσης άριες και επιτυχίες από μιούζικαλς.

Το ακροατήριο στην πλατεία αι τον εξώστη χειροκρότησε θερμά και αποζημίωσε τα σύνολα των χορωδιών, όχι μόνο για την προσπάθεια και το ταλέντο τους αλλά και για τη χαρά, την ελπίδα, την αισιοδοξία τη συγκίνηση και την απόλαυση που πρόσφεραν απλόχερα.

Ο μαέστρος κ. Λ.Χαραλαμπόπουλος και η χορωδία Αιγίου θερμά ευχαριστούν, το Δ.Σ. και την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κ. Β.Ψυχράμη για την συνδιοργάνωση και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του 14ου χορωδιακού φεστιβάλ της “Χορωδίας Αιγίου 1933”: Τρίψας ΑΕ-Εξαγωγές Ελιών, Αντωνίνη-Φωτοαντίγραφα, Γ.Λινάρδος-Κρεοπωλείο, Τασία Γκραικιώτη-Τυροκομικά, Καράμπαλης Παν. εμπόριο αναψυκτικών, Café Destine, KRINOS, Διαφήμιση ΠΡΟΤΑΣΗ.

 

ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΟΥ 1933

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας