Όλα έτοιμα για το “Καρναβάλι Αιγιαλείας 2013” σε Ακράτα-Αιγείρα, την Κυριακή 17 Μαρτίου

0
327

Οι Κοινότητες Ακράτας, Αιγείρας και Συλιβαινιωτίκων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» Ακράτας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το Καρναβάλι Αιγιαλείας. Η καρναβαλική επιτροπή δηλώνει πως όλα είναι έτοιμα για το καρναβαλικό ξεφάντωμα του διημέρου της αποκριάς. Τα γκρουπ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις παρελάσεις του Σαββατοκύριακου, που με σύμμαχο τον καλό καιρό θα γεμίσουν κέφι ντόπιους και επισκέπτες της Αιγιάλειας.

 Το Καρναβάλι Αιγιάλειας, το μεγαλύτερο και αρχαιότερο στην περιοχή μας, προήλθε από την συνένωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων Ακράτας και Αιγείρας που μετρούν 17 χρόνια ιστορίας. Διαγωνισμοί, γρίφοι, πάρτι, λαμπαδηδρομία και η μεγάλη παρέλαση των γκρουπ και αρμάτων συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ
 – Παιδικό πάρτυ με κλόουν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας στις 5.30 μ.μ.
 – Μασκέ Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας στο club «Αρχόντισσα» στις 11.30 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
Βραδινή παρέλαση των γκρουπ και λαμπαδηδρομία. Αφετηρία από την πλατεία Συλίβαινας στις 7.30 μ.μ. και τερματισμός στην πλατεία Ακράτας. Live συγκρότημα «Ρετρόνιξ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών. Αφετηρία από την πλατεία παραλίας Συλιβαινιωτίκων στις 16.00 και τερματισμός στο δημοτικό πάρκινγκ της Αιγείρας.
Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα ανοίξει την παρέλαση και θα τον επακολουθήσουν κοκκινοσκουφίτσες και λύκοι, νεράιδες και ξωτικά, αρχαίοι θεοί, πρωτόγονοι, παιδιά των λουλουδιών, βουλευτές και δουλικά, ο σούπερ Μάριο με το συνεργείο του, σαρανταποδαρούσες και πάσης φύσεως ζαρζαβατικά με σύνθημα: “Γυρίζουμε τη πλάτη στην κρίση, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα στο καρναβάλι της Αιγιάλειας”, ελπίζουμε σ’ ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο αποκριάτικο διήμερο στην Αιγείρα και στην Ακράτα.

Εξάλλου, στις 10.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις», θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Φιλαρμονικής Ακράτας. Θα σας διασκεδάσει εξαμελής ορχήστρα, ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.

Σημειώνεται πως η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας είναι χορηγός του «Καρναβαλιού Αιγιαλείας 2013», καθώς έχει αναλάβει τα έξοδα της ηχητικής κάλυψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας