Ενημερωτικό σεμινάριο για τη συμβολαιακή καλλιέργεια της ροδιάς, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου

0
302

Το ρόδι δεν είναι μόνο για να το…σπάμε στο κατώφλι την Πρωτοχρονιά αλλά αποτελεί μια πραγματική τράπεζα αντιοξειδωτικών που μπορεί να μας εξασφαλίσει πρόληψη για πολλές παθήσεις. Είναι ο καρπός της υγείας και της μακροζωίας και η καλλιέργειά του πλέον αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και προσοδοφόρα πρόταση για τους καλλιεργητές.

Η εταιρεία «Ρόδι Ελλάς» (www.rodihellas.gr), που εδρεύει στα Γιαννιτσά και ασχολείται από το 2006 με την συμβολαιακή καλλιέργεια της ροδιάς, πραγματοποιεί ενημερωτικό σεμινάριο για κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό από την περιοχή της Αιγιάλειας. Εξειδικευμένοι γεωπόνοι θα λύσουν κάθε απορία σχετικά με τη ροδιά, την καλλιέργεια και φροντίδα των δέντρων και τη διάθεση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο στη Μυρτιά Αιγίου (δίπλα στο ΑΤΕΙ), την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 6 μ.μ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Οι εξαιρετικά ωφέλιμες επιδράσεις του ροδιού στην ανθρώπινη υγεία, είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται αντιαλλεργικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ισχυρή αντισηπτική και αντιβιωτική δράση, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων, ενίσχυση μνήμης και γονιμότητας κ.α.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Γάλλος νομπελίστας γιατρός Λικ Μοντανιέ είπε: «Τα μυστικά της καλύτερης υγείας και της μακροζωίας είναι ο χυμός του ροδιού και μισή ώρα τρέξιμο τη μέρα!». H είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 26910-28210 και 26910-68308.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας