Παίρνουμε ένα κομμάτι ξύλο, το διαμορφώνουμε σε καλλιτεχνικό έργο και στηρίζουμε την “Κιβωτό του Κόσμου”!

0
254

Πανελλήνιο προσκλητήριο αγάπης απευθύνει το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” με έδρα την Καλαμπάκα. Με σύνθημα “Με ένα κομμάτι ξύλο, συμμετέχω άρα προσφέρω”, το εργαστήρι διοργανώνει έκθεση καλλιτεχνικών έργων με βασικό υλικό το ξύλο. Τα έργα συλλέγονται έως τις 30 Απριλίου και θα εκτεθούν επώνυμα αμέσως μετά το πέρας της συλλογής τους. Θα διατεθούν προς πώληση και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί εξ ολοκλήρου ως προσφορά αγάπης στην “Κιβωτό του Κόσμου” (www.kivotostoukosmou.org), που προσφέρει φροντίδα, αγάπη, στέγη και εκπαίδευση για άπορα παιδιά και απροστάτευτες μητέρες.

Δεν υπάρχει περιορισμός στο θέμα ή την τεχνοτροπία, ενώ η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει με ένα ή περισσότερα έργα.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας στηρίζει, όπως πάντα, δράσεις που διοργανώνονται με γνώμονα την πίστη στην αξία του εθελοντισμού και καλεί όσους επιθυμούν, να δημιουργήσουν καλλιτεχνικά έργα παίρνοντας ένα κομμάτι ξύλο και δίνοντάς του πνοή, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους και την έμπνευσή τους. “Όπως οι φίλοι μας εθελοντικά δημιούργησαν όμορφα καλλιτεχνήματα με βάση παλιά συρτάρια, τα οποία εκτέθηκαν πρόσφατα στο Αίγιο για φιλανθρωπικό σκοπό, ελπίζουμε πως και τώρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε με την αγάπη όλων μας να στηριχθεί ο υπέροχος αγώνας του πατρός Αντωνίου, που παλεύει με ανιδιοτέλεια για τη στήριξη και την προστασία της Μητέρας και του Παιδιού” τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη. Εξάλλου, στην έκθεση αυτή η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας θα συμμετάσχει, αποστέλλοντας τα επτά εναπομείναντα φιλοτεχνημένα ξύλινα συρτάρια της έκθεσης που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο την περίοδο των γιορτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών”, Χατζηπέτρου 17, Καλαμπάκα ΤΚ 42200, Τηλ. 24324-00236 (6-10 μ.μ.) και 6909-820721. Ιστοσελίδα www.epistagon.gr και e-mail info@epistagon.gr

 

Ακούστε εδώ το τραγούδι που έγραψαν οι άνθρωποι του “Επί Σταγών” για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας