Παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Ζησιμόπουλου

0
543

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού εγχειρήματος του Αλέξη Ζησιμόπουλου.

Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Αλέξης Ζησιμόπουλος γράφει το πρώτο του μυθιστόρημα το οποίο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».
Περίληψη βιβλίου:
Σε έναν παρακμάζοντα ηθικά και οικονομικά κόσμο, μια θεά στέλνει ένα ξωτικό σε μια αποστολή: Μαζί με τέσσερις εκλεκτούς πρέπει να συγκεντρώσει τέσσερα μαγικά κλειδιά και να επιφέρει την εκ θεμελίων αλλαγή του. Μια ομάδα πολύ διαφορετικών χαρακτήρων θα ταξιδέψει από τη μία άκρη του κόσμου έως στην άλλη, αλληλεπιδρώντας με διαφορετικά πρόσωπα, βιώνοντας παράλληλα ποικίλες καταστάσεις. Οι ήρωες μας θα ωριμάσουν, αναπτύσσοντας παράλληλα ισχυρές σχέσεις μεταξύ τους. Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου τους, θα βρουν, άραγε, κάτι να αγαπήσουν στον κόσμο που τους έχει πληγώσει ή θα είναι η ολοκληρωτική αλλαγή εκείνη που πρόκειται να αποτελέσει τη μοναδική ενδεδειγμένη λύση;
Το βιβλίο και τον συγγραφέα παρουσιάζουν οι :
Βαρβάρα Σεφέρη: φιλόλογος – μεταπτ. Φοιτήτρια Θεατρικών Σπουδών, Ανδρέας Αρβανίτης: ηθοποιός – σκηνοθέτης, Παναγιώτης Βάγιας – Φιλόλογος, Πρόδρομος Μπαχτζόγλου: φοιτητής Φιλοσοφίας Παν. Πατρών.
Μουσική Επιμέλεια εκδήλωσης: Αρίστος Καρβελάς. Πιάνο: Στέλλα Καρβελά. Φλάουτο: Ελένη Σπηλιοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας