Παρουσιάζεται το νέο τεύχος του περιοδικού “Ρίζες” της ΙΛΕΑ, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
249

Παρουσίαση του νέου επετειακού τεύχους του περιοδικού “Ρίζες” της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο) Αιγίου, ενόψει της κυκλοφορίας του. Πρόκειται για το 10ο τεύχος μιας πραγματικά αξιόλογης έκδοσης, μοναδικής στο είδος της, που από το 1998 μέχρι σήμερα, ενημερώνει το κοινό της Αιγιάλειας και όχι μόνο, για θέματα ιστορικά και λαογραφικά, ελληνικής κληρονομιάς και παράδοσης.

Το συγκεκριμένο τεύχος θα είναι συλλεκτικό, με εκτενή αναφορά στο έργο και τις δραστηριότητες της ΙΛΕΑ, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ θα φιλοξενεί και μεγάλο αφιέρωμα σε όσους στήριξαν το έργο της ΙΛΕΑ στα 22 χρόνια λειτουργίας της και έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή (Γιάννη Βασιλειάδη, Πίπη Παναγοπούλου, Κώστα Ριζόπουλο, Ηλία Παπαϊωάννου, Μιχάλη Μιχαήλ).

Το τεύχος θα παρουσιάσει ο κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, Διδάκτωρ Νεοελληνικής Ιστορίας, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας