ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Συναυλία στα σκαλάκια Φιλοποίμενος, χορευτικά συγκροτήματα στα Ψηλαλώνια και εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, αυτή την εβδομάδα

0
247

Με εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2014” του Δήμου Αιγιάλειας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο των “Βραδιών Πολιτισμού στα σκαλάκια Φιλοποίμενος”, το ντουέτο της Αγγελικής Αντωνιάδη και του Γιάννη Σημαιόπουλου (φωτό) θα παρουσιάσει ένα υπέροχο live με ακουστική ροκ και έντεχνο τραγούδι, με μουσικές επιλογές που όλοι θα λατρέψουν.

Την Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουλίου, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο θα φιλοξενήσει μια πανδασία χορού, τραγουδιού και μουσικής από 8 χορευτικά συγκροτήματα της Αιγιάλειας. Από το μπαλκόνι του Κορινθιακού θα ξεκινήσει ένα τριήμερο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, πάνω στα βήματα της παράδοσης και με “κολαούζους” τους εκατοντάδες χορευτές της περιοχής. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.. Συμμετέχουν: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τεμένης «Η Ένωση», Λέσχη Χορού «Dancing Club», Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημoτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, Χορευτικός Όμιλος Αβύθου «Οι Αχαιοί», Χορευτικός Όμιλος Αιγίου – 1978, Χορευτικός Όμιλος Καμαρών «Οι Aρχαίες Ρύπες».

Το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 8 μ.μ., η Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., εγκαινίαζουν μια σπουδαία έκθεση ζωγραφικής και κεραμεικής, με έργα του αξέχαστου ζωγράφου από την Κουνινά Αιγιαλείας Πάνου Φειδάκη, καθώς και με έργα της Στεφανίας Παπατριανταφυλλοπούλου (κεραμεική) και Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλου (ζωγραφική). Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 6-9 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας