Επιτυχημένη διοργάνωση για τους 2ους Κολυμβητικούς Αγώνες ανοιχτής θαλάσσης σε Σελιανίτικα-Λόγγο

0
302

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 17 Ιουλίου οι «2οι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιάλειας Ανοικτής Θαλάσσης» που συνδιοργάνωσαν οι Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φ.Ο.Λ. «Βύρων». Οι συμμετέχοντες ήταν πολλοί, κυρίως νεαροί αθλητές και αθλήτριες από την Αιγιάλεια αλλά και από την Πάτρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διοργανωτές.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε απονομή όπου δόθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα σ’ όλους τους συμμετέχοντες. Τα αποτελέσματα των αγώνων, οι νικητές ανά κατηγορία, φωτογραφικό υλικό και βίντεο δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr

Πλέον, η διεξαγωγή των κολυμβητικών αγώνων αποτελεί μια σημαντική, επιτυχημένη αθλητική δραστηριότητα που συμβάλλει και στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας.

Τα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων ευχαριστούν τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για την ηχητική κάλυψη, το πλωτό μέσο ΠΛΣ 106 Υπολιμεναρχείου Αιγίου, το ΕΚΑΒ, τους ιατρούς : Ευγένιο Ταπίνη και Παναγιώτη Μπερούκα, τους προπονητές από το Ναυτικό Όμιλο Πατρών : Νικολέτα Παστού και Βασίλη Χρονόπουλο, τους ναυαγοσώστες : Χρήστο Λίβα και Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, τους χορηγούς : Νερά « Κρίνος » και αρτοποιείο « Καραΐνδρος », τα τοπικά Μ.Μ.Ε., καθώς και όλους τους εθελοντές των συλλόγων που βοήθησαν στην οργάνωση των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας