Σε Αίγιο και Διακοπτό οι πρόβες της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας

0
234

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και εφήβων συνεχίζονται κάθε Σαββατοκύριακο σε Αίγιο και Διακοπτό, οι πρόβες της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, με πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο.

Οι πρόβες πραγματοποιούνται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

1. Για το Τμήμα Αιγίου
Κάθε Σάββατο 11:00-13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο)
2. Για το Τμήμα Διακοπτού
Κάθε Κυριακή 11:00-13:00,  στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού

Εγγραφές για τη Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιάλειας γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης (Παλαιό Νοσοκομείο) και ώρες 09:00-14:00 (υπεύθυνη κα Μπαλή Βασιλική), τηλ.26910-68522 αλλά και τις ώρες των προβών.

Στη Δημοτική Παιδική – Νεανική Χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι από 8 έως 17 ετών που αγαπούν το τραγούδι και που θέλουν να νιώσουν από κοντά τη χαρά και τη δημιουργικότητα που προσφέρει η επαφή με τη μουσική. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη Χορωδία, τα αγόρια και τα κορίτσια που θα την πλαισιώσουν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και σε ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου, είτε αμιγώς είτε σε σύμπραξη με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες και σχήματα.

Μηνιαίο Κόστος Συμμετοχής: 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας