Στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. παραχωρήθηκε η διαχείριση του Συνεδριακού Κέντρου “Πολύκεντρο”

0
280

Την ανάθεση της διαχείρισης του “Πολύκεντρου” Πνευματικού-Συνεδριακού Κέντρου Μυρτιάς στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗΚΕΠΑ), αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας σε πρόσφατη συνεδρίασή του. Κριτήριο για αυτή την απόφαση ήταν το ότι η ΔΗΚΕΠΑ έχει αναλάβει με αξιοσημείωτη επιτυχία την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και έτσι είναι σε θέση να διαχειριστεί και να αξιοποιήσει καλύτερα το Κέντρο.

Ο χώρος αποτελείται από συνεδριακό χώρο 300 θέσεων, τρεις αίθουσες εκθέσεων, δύο εργαστήρια και λοιπούς βοηθητικούς χώρους και διαμορφώθηκε μετά την ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, του έργου “Αποκατάσταση Παλαιάς Αποθήκης Εργοστασίου Χαρτοποιίας και Μετατροπή της σε Πνευματικό Κέντρο στη Μυρτιά πρώην Δήμου Αιγίου”. Η κεντρική αμφιθεατρική αίθουσά του είναι πολλαπλών χρήσεων και κατάλληλη για τη φιλοξενία συνεδρίων, ημερίδων, ομιλιών, συναυλιών κ.α.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει πως το Πολύκεντρο θα αξιοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και με την προϋπόθεση ότι ο Δήμος Αιγιαλείας θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ο ίδιος ή να παραχωρεί σε τρίτους το συνεδριακό χώρο όποτε το κρίνει απαραίτητο, ειδοποιώντας σχετικά τη ΔΗΚΕΠΑ προ πέντε ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας