Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας παρουσιάζει συμβολικό έργο για την ανακύκλωση στην πλατεία Paestum Μαχαίρα!

0
330

Σε συνέχεια της δημοσιοποίησης του προγράμματος του Δήμου Αιγιαλείας, για τις δράσεις που αφορούν τη διαδικασία της ανακύκλωσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), προχωρά στην ενεργή συμμετοχή της, αναφορικά με την ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε μια διαδραστική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Paestum – Μαχαίρα (παραλία Αιγίου, πλησίον Τουριστικού), η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός συμβολικού έργου, για να σηματοδοτήσει την αλλαγή πλεύσης της Αιγιάλειας, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, δίνοντας έμφαση στη μείωση, επαναχρησιμοποίηση και στην ανακύκλωση.

Ένα «παράξενο» απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, περιμένει μικρούς και μεγάλους! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, από το «Θέατρο της Ημέρας» – Ανδρομάχη Μοντζολή, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, λεξοπαίχνιδα – παιχνίδια κ.α. Μικροί και μεγάλοι καλούνται να φέρουν  άδεια πλαστικά μπουκάλια…!

«Ελάτε να κάνουμε την ανακύκλωση τέχνη»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας