Συναυλία Ορχήστρας Νέων από τη Λειψία, την Τετάρτη στο θεατράκι των Βαλιμιτίκων

0
247

Ένα υψηλής ποιότητας μουσικό πρόγραμμα παρουσίασε η Πολυμελής Ορχήστρα Νέων του Μουσικού Σχολείου “Johann Sebastian Bach” από τη Λειψία της Γερμανίας, στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2015 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

 

Οι νεαροί μουσικοί απέδωσαν άψογα συνθέσεις από το κλασσικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο, ενώ κέρδισαν το αβίαστο χειροκρότημα του κοινού με το κλείσιμο της συναυλίας τους, όταν ερμήνευσαν διασκευή του θέματος της κινηματογραφικής ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” υπό τη διεύθυνση του καθηγητή τους Ron-Dirk Entleutner.

Η ορχήστρα θα δώσει μία ακόμη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης (9.15 μ.μ.) στο Υπαίθριο Δημοτικό Θεατράκι Βαλιμιτίκων. Θα συμμετάσχει και η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., “Ελληνικόν Ειδύλλιον” Ανδρέα Ντρέκη, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλιμιτίκων “Αίολος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας