Συνεχίζονται οι ακροάσεις και εγγραφές στη Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας

0
312

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που σημειώθηκε για συμμετοχή παιδιών και νέων στη Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, ανακοινώνει πως οι εγγραφές θα συνεχιστούν όλο τον Οκτώβριο, κατά τις ημέρες και ώρες προβών.

Ειδικότερα, ακροάσεις και εγγραφές ενόψει της νέας χορωδιακής χρονιάς θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

1. Για το Τμήμα Αιγίου
Κάθε Σάββατο 11:00-13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο)
2. Για το Τμήμα Διακοπτού
Κάθε Κυριακή 11:00-13:00,  στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού

Παράλληλα, εγγραφές για τη Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιάλειας γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης (Παλαιό Νοσοκομείο) και ώρες 09:00-14:00 (υπεύθυνη κα Μπαλή Βασιλική), τηλ.26910-68522.

Στη  Δημοτική Παιδική – Νεανική Χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι από 8 έως 17 ετών που αγαπούν το τραγούδι και που θέλουν να νιώσουν από κοντά τη χαρά και τη δημιουργικότητα που προσφέρει η επαφή με τη μουσική. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη Χορωδία, τα αγόρια και τα κορίτσια που θα την πλαισιώσουν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και σε ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου, είτε αμιγώς είτε σε σύμπραξη με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες και σχήματα.

Μηνιαίο Κόστος Συμμετοχής: 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας