Το Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου

0
343

Έτοιμο να υποδεχτεί θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, είναι το υπαίθριο θέατρο που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”, σε ένα σημείο σπάνιας φυσικής ομορφιάς και απέραντης θέας στον Κορινθιακό Κόλπο.

Τα διαζώματα του θεάτρου που υπολογίζεται πως μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 άτομα, έχουν κατασκευαστεί από ειδικά διαποτισμένο ξύλο.

Η ορχήστρα του θεάτρου έχει διάμετρο 16,60 μέτρα, ενώ η απόσταση μεταξύ του κέντρου της κυκλικής σκηνής και των πρώτων καθισμάτων είναι 10,80 μέτρα.

Η διαχείριση του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου, του περιβάλλοντος χώρου και του υπαίθριου θεάτρου έχουν παραχωρηθεί στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Επίσης, με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, μετά από πρόταση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. αποφάσισε την ονοματοδοσία του Υπαίθριου Θεάτρου σε “Γιώργος Παππάς”, προς τιμήν του αξέχαστου διεθνούς φήμης βαθύφωνου με καταγωγή από την Αιγιάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση του υπαίθριου θεάτρου στα τηλ. 26910-68308, 26910-28210 (και FAX) και στο e-mail: dhkepaigialeias@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας