«Του Κουτρούλη ο Γάμος» την Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς»

0
221

«Του Κουτρούλη ο γάμος». Η πιο… «Αριστοφανική» κωμωδία του νεοελληνικού θεάτρου παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 9 μ.μ.. Η απόδοση κειμένου και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιάννη Καλατζόπουλο, με τον Γιάννη Βούρο στον επώνυμο ρόλο και την Τάνια Τρύπη στο ρόλο της… πέτρας του σκανδάλου!

Ένα έργο που γράφτηκε το 1843 από τον Αλέξανδρο Ραγκαβή, αμέσως μετά το «μνημόνιο» με τους δανειστές εκείνης της εποχής και την  επιβολή  στη  χώρα  μας  δυσβάστακτων  όρων,  που  οδήγησαν στην  εξέγερση  της  3ης  Σεπτέμβρη.  Μέσα  από  την  ξεκαρδιστική ιστορία  του Κουτρούλη, του καλοκάγαθου ράφτη από τη Σύρο, που για να τον  παντρευτεί η ωραία Ανθούσα, πρέπει να γίνει …υπουργός, αποκαλύπτονται όσα ταλανίζουν το πολιτικό μας σύστημα, στο συμβολικό πλαίσιο του ξενοδοχείου «Ελλάς», όπου διαδραματίζεται η πλοκή του έργου.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος, Τάνια Τρύπη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη και άλλοι ηθοποιοί.

Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα ενδυμάτων «Νίκου Μάντζαρη» (έναντι δημαρχείου Αιγιαλείας) και στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλ.Οικονόμου).

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, μειωμένο / προπώληση 12€.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας