Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος μας ταξιδεύει διαδικτυακά στο «δάσος με τα βιβλία»!

0
369

Ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο, διαδικτυακό ταξίδι ξεκίνησε ο αγαπημένος συγγραφέας των παιδιών Βαγγέλης Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων διαδικτυακών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου μεταδόθηκε ζωντανά η πρώτη εκπομπή με τίτλο «Στο δάσος με τα βιβλία, γιορτάζεις κάθε μέρα», όπου ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Ηλιόπουλος φιλοξένησε τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους που μας ταξίδεψαν σε παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Η εκπαιδευτικός Χάρις Μιχαλοπούλου, διάβασε ζωντανά ένα παραμύθι που έγραψε μαζί με τους μαθητές της από το δημοτικό σχολείο Κλειτορίας, το οποίο «ντύθηκε» από τις ζωγραφιές τους. Ακολούθησε η ηθοποιός και σκηνοθέτις Ελένη Βλάχου που διάβασε μια ανέκδοτη χριστουγεννιάτικη ιστορία της. Τέλος ο καταξιωμένος παρουσιαστής της εκπομπής για παιδιά της ΕΡΤ: «Ουράνιο Τόξο», Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε για τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα βιβλία του και συνήθειες!

Η εκπομπή ξεπέρασε τις 1000 προβολές στο facebook και το youtube της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τη συμμετοχή του κοινού που κάνοντας σχόλια, μπήκε στην κλήρωση για βιβλία του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου αλλά και αναψυκτικά από την εταιρία ΚΡΙΝΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε εκπομπή είναι αφιερωμένη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγιαλείας, με στόχο την υποστήριξη του ιδρύματος στο πολύτιμο έργο του.

Ακολουθούν άλλες τέσσερις εκπομπές με ξεχωριστούς καλεσμένους στις 23,,28,29,30 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Δείτε εδώ την εκπομπή της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου: https://youtu.be/0VT-FUe6ZxA

Συντονιστείτε εδώ, για να δείτε την εκπομπή της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου στις 17:00:

https://youtu.be/Ou6E-hsS8B4