Βράβευση διακριθέντων μαθητών σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Πάτρας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

0
277

Το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συνδιοργανώνει με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) εκδήλωση για τη βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε., την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου (δίπλα στο ΤΕΙ).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων του έτους 2014-2015) των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε «Παιχνίδι και Μαθηματικά» το σχολικό έτος 2014-2015.

Επίσης, θα βραβευθούν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων (του έτους 2015-2016), που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. «Θαλής» το σχολικό έτος 2015-2016.

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η τ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης Λονδίνου και τ.Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. κα Βαρβάρα Καμπουρίδη με θέμα «Ο Μικρός Ευκλείδης και ο διαγωνισμός της ΕΜΕ “Παιχνίδι και Μαθηματικά”: μια βιωματική προσέγγιση».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρέμβαση από τον κ. Κώστα Πολύζο, προπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα γενικού περιεχομένου πάνω στα μαθηματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας