Βράβευση διακριθέντων στα Μαθηματικά, μαθητών Δημοτικών Σχολείων από Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

0
250

Το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συνδιοργανώνει με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου (παραλία Αιγίου, δίπλα στο ΑΤΕΙ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων) των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε «Παιχνίδι και Μαθηματικά» κατά το σχολικό έτος 2013-2014.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Κωσταντίνος Γιαννόπουλος με θέμα «Η εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο μέσα από το παράδειγμα των μαθηματικών».

Στo πλαίσιo της εκδήλωσης θα γίνει παρέμβαση από τον κ. Γεώργιο Καλατζή, τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με διακρίσεις σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, με θέμα «Διαγωνισμοί και Έρευνα. Οι δυο ακραίες όψεις των μαθηματικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας