Την Κυριακή 18 Ιουνίου η τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

1234

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» επιστρέφει με τη δεύτερη εκδοχή του στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών, από 18 έως 24 Ιουνίου.

Η παραλιακή ζώνη του Αιγίου, ένας από τους χώρους δημιουργίας του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη θα φωτιστεί και φέτος από δημιουργίες νέων σκηνοθετών από όλο τον κόσμο, ενώ θα δημιουργηθούν οι χρήσιμες χρονικές ασυνέχειες με σκοπό την επικοινωνία του κοινού με το έργο ενός από τους πλέον πολυδιάστατους κινηματογραφικούς δημιουργούς.

 

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 21:00 στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση του φεστιβάλ και συναυλία με τη Nalyssa Green.

Η αγαπημένη συνθέτις και τραγουδοποιός έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους και γράφει πρωτότυπη μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στην τελετή έναρξης θα παρουσιάσει τα πιο σημαντικά της τραγούδια μαζί με κάποια καινούργια, μαζί με την υπέροχη μπάντα της που απαρτίζεται από σημαντικούς νέους μουσικούς της εναλλακτικής σκηνής.

 

Χρυσός Χορηγός του Φεστιβάλ η Ολυμπίας Οδός και χορηγοί το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο και η ΤΙΤΑΝ. Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ – ΕΡΤ 3.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: https://www.aigiofilmfestival.gr/programme-2023/