Ενθουσίασε η “Καρναβαλική Ποδηλατάδα” στο κέντρο του Αιγίου, το πρωί του Σαββάτου

553

Τι κι αν οι μετεωρολόγοι μιλούσαν για πιθανότητα βροχής το πρωί του Σαββάτου; Τελικά οι προβλέψεις έπεσαν έξω και μια όμορφη, σχεδόν ανοιξιάτικη μέρα, περίμενε τους δεκάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας, που γέμισαν την πεζοδρομημένη (λόγω της ημέρας) οδό Κλεομένους Οικονόμου για μια ατελείωτη “Καρναβαλική Ποδηλατάδα”, που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Στην Κλεομένους Οικονόμου αλλά και στην πλατεία Αγίας Λαύρας είχαν στηθεί μικρά “στέκια” ψυχαγωγίας: Εργαστήρι διακόσμησης μπαλονιών, πάγκος που κερνούσε γλυκά και λουκουμάδες, μια γωνιά face painting από την αισθητικό Νάντια Πολυδωροπούλου, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ που επιδόθηκαν σε ξεκαρδιστικά παιχνίδια με τα παιδιά και πολλά πολύχρωμα μπαλόνια, σοκολάτες και γκοφρέτες που μοιράστηκαν σε όλους.

Λίγο πριν πιάσει η μεσημεριανή βροχή, κληρώθηκαν για τρεις τυχερούς από ένα ποδήλατο. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ. Κωνσταντίνο Κλάγκο, που αμφότεροι ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο που συμμετείχε και στήριξε την “Καρναβαλική Ποδηλατάδα” αλλά και τους χορηγούς που συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

[widgetkit id=184]