Έρχεται το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού “Στα ίχνη του στέμματος”-Μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής!

0
340

Με ένα μεγάλο παιχνίδι πόλης, ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με θέμα “Στα ίχνη του στέμματος”, ξεκινά το Παιδικό Καρναβάλι 2014 που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Με τη συνεργασία του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αιγίου, το μεγάλο αυτό παιχνίδι που θα ξεσηκώσει όλη την πόλη αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους, θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί από το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο) και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Ενώ όλα ετοιμάζονται για την καρναβαλική γιορτή, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συνειδητοποιεί ότι κλάπηκε το στέμμα του. Συντετριμμένος από αυτό το γεγονός και επειδή Βασιλιάς χωρίς στέμμα δε γίνεται, είναι αποφασισμένος να μη γίνει η καρναβαλική γιορτή στην πόλη μας, αν δε βρεθεί το στέμμα. Οι διοργανωτές του καρναβαλιού ταραγμένοι από την απόφασή του, θα ξεχυθούν στους δρόμους με μόνο στοιχείο στα χέρια τους ένα χάρτη της πόλης, που κρύβει πολλά μυστικά…

Το παιχνίδι αποτελείται από 3 στάδια:

  • Στάδιο «Συλλέκτες»: «Μες στην πόλη αν γυρίσω, πράγματα να αναζητήσω , το σακούλι θα γεμίσω, το παιχνίδι θα κερδίσω».
  • Στάδιο «Χάρτη»: «Με τον χάρτη οδηγό, όπου κι αν οδηγηθώ, ό,τι κι αν αναζητώ, θα μπορέσω να το βρω».
  • Στάδιο «Κρυμμένου Θησαυρού»: «Τα ίχνη αν ακολουθήσω, τους γρίφους όλους θα τους λύσω και το στέμμα θα αγγίξω».

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι παρακάτω κανόνες συμμετοχής ισχύουν για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχουν τεθεί με γνώμονα την καλύτερη ροή των δράσεων, την όσο το δυνατόν μέγιστη ισονομία μεταξύ των συμμετεχόντων και τη διασκέδαση όλων!

  •  Η έναρξη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 15/2 και ώρα 11.30 το πρωί στο Πολιτιστικό Kέντρο Αιγίου. Κάθε ομάδα που συμμετέχει θα πρέπει να έχει το όνομα της, τον αρχηγό της και ένα κοινό αποκριάτικο στοιχείο για όλα τα μέλη της (ισχύει για όλες τις φάσεις του παιχνιδιού).
  •  Παραδώστε τις απαιτήσεις του σταδίου «Συλλέκτες» και «Χάρτη» στις 21/02 και ώρα 5-7 μ.μ στον χώρο του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αιγίου, στις Εργατικές κατοικίες Αγ. Αθανασίου.
  •  Για τη δίκαιη αξιολόγηση των ομάδων είναι υποχρεωτικό να παραδοθεί κάθε απαίτηση έτσι ακριβώς όπως ζητείται (μορφή, χρόνο, προθεσμία).
  •  Το στάδιο του «Κρυμμένου Θησαυρού και η ανεύρεση του Στέμματος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/2 και ώρα 5.00 μ.μ στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 6977365161 & 6976913632 και στο e-mail: tetartosistima@yahoo.gr, όπως και στο Facebook, στην ομάδα: Κρυμμένος Θησαυρός Δ.Αιγιαλείας. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: tetartosistima@yahoo.gr ή στο fax: 26910-28210 μέχρι Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας