Ξεκίνησε το “Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού”-Συμμετέχουν 45 ομάδες

0
386

Σε ένα μεγάλο, χαρούμενο πάρτυ που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, εξελίχθηκε η έναρξη για το “Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού” που διοργανώνεται και φέτος από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου. Η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο το πρωί του Σαββάτου γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας, που συμμετέχουν φέτος στο παιχνίδι και τα οποία υποδέχτηκαν με χαρά τον Scooby Doo και την ομάδα του, που κατέφτασαν με το πράσινο βανάκι τους στην πλατεία.

Μετά από ξεκαρδιστικά ομαδικά παιχνίδια, μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες τα πρώτα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στο θησαυρό, στο πλαίσιο των 2 πρώτων σταδίων, δηλαδή του “συλλέκτη” και του “χάρτη”. Τα στοιχεία που θα συλλέξουν οι συμμετέχοντες θα τα παραδώσουν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, 5-7 το απόγευμα, στην εστία του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αιγίου, για να ακολουθήσει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα η τρίτη συνάντηση στην πλατεία Αγίας Λαύρας, με το παιχνίδι σταθμών μέσα στην πόλη. Η τέταρτη και τελευταία συνάντηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα και θα απονεμηθούν τα βραβεία.

Φέτος, συμμετέχουν συνολικά 45 ομάδες παιδιών και ενηλίκων που έχουν χωριστεί σε διάφορα κράτη του κόσμου και μαζί με τον Scooby Doo και την ομάδα του, θα προσπαθήσουν να λύσουν το μεγάλο μυστήριο του θησαυρού που βρίσκεται καλά κρυμμένος μέσα στην πόλη, διασκεδάζοντας αλλά και μαθαίνοντας. Οι ομάδες μεταμφιέζονται εξ’ ολοκλήρου ή διαλέγουν ένα αξεσουάρ της χώρας που έχουν επιλέξει.

[widgetkit id=247]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας