Η ΕΡΤ στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο

3134

Συνεχίζεται η πανελλαδική προβολή του Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, που φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας, παρουσιάζοντας μια επετειακή εκδοχή του Πάρκου με τον τίτλο «Ονειροχώρα».

Η ΕΡΤ που είναι και χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, βρέθηκε στο Πάρκο και μέσα από το κανάλι ERTNEWS και τη δημοσιογράφο Αθανασία Σταμοπούλου, παρουσίασε τις όμορφες δράσεις του Πάρκου που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Ευχάριστη έκπληξη για τη ζωντανή σύνδεση ήταν η παρουσία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου που τραγούδησε τα κάλαντα, δίνοντας τον γιορτινό τόνο. Για το Πάρκο των Χριστουγέννων μίλησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαρία Γιδά.

Χρυσοί Χορηγοί: Εταιρεία Αλουμινίων ΕΤΕΜ COSMOTE και 3Ε

Μεγάλοι Χορηγοί: Καλλιμάνης, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΜΕΤΚΑ, ΕΡΓΟ ΚΑΤ, Επιμελητήριο Αχαΐας, ΔΙΕΚ Αιγίου Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας.

Συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο Αρίων», Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιαλείας.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ , TEMPO24