Η μουσική παράσταση «Η Μελίνα μάς εμπνέει…» της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας

682

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α παρουσιάζει τη μουσική παράσταση της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου, «Η Μελίνα μας εμπνέει…» που θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο της Αιγείρας στις 3 Αυγούστου και ώρα 21:00. Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική  παράσταση που θα πραγματοποιηθεί κάτω από το φως της πανσελήνου,  και θα είναι αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη μέσα από κείμενα δικά της για τη ζωή της, την καριέρα της ως ηθοποιού και ως πολιτικού, την αντιστασιακή της δράση στη χούντα αλλά και μέσα από τα τραγούδια της και τους σημαντικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει.

Σε έναν επιβλητικό χώρο, με τη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο να κόβει την ανάσα, τέσσερις γυναίκες της Τέχνης, η σπουδαία ηθοποιός Δήμητρα Χατούπη  και τρεις σημαντικές ερμηνεύτριες, η Ηρώ Σαΐα, η Αντριάνα Μπάμπαλη και η Έλενα Λεώνη Παπαδημητρίου εμπνευσμένες από τη Μελίνα, η οποία αποτέλεσε εμβληματική προσωπικότητα στην Τέχνη και στην πολιτική, θα μας μεταφέρουν η κάθε μια με το δικό της τρόπο στον δικό της  κόσμο και  την πολυδιάστατη προσωπικότητά  της.

Μαζί τους ο εξαιρετικός πιανίστας Νεοκλής Νεοφυτίδης  και ο Σάκης Παπαδημητρίου που έχει και τη μουσική  επιμέλεια της παράστασης.

Την επιμέλεια των video της παράστασης έχει ο Ανδρέας  Άννινος ενώ τα κείμενα και τη σύνθεση της παράστασης έχει κάνει η Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19 και για λόγους αποφυγής συνωστισμού, η διάθεση των δωρεάν προσκλήσεων θα γίνει αποκλειστικά από τα εξής σημεία:

Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη», Αίγιο

Βιβλιοπωλείο “Νόημα” στην Ακράτα.

Κατάστημα «Μαντάμ Σουσού – Χειροποίητα Κοσμήματα», στην Ακράτα

Mattheos Tours, Ταξιαρχών 32, Αίγιο

Μέγιστος αριθμός προσκλήσεων ανά άτομο, 3. Η είσοδος στο θέατρο θα γίνει αποκλειστικά με την επίδειξη των προσκλήσεων οι οποίες δεν θα είναι διαθέσιμες στο χώρο του αρχαίου θεάτρου. Όποιος δεν έχει στην κατοχή του πρόσκληση παρακαλείται να μην προσέλθει στο Αρχαίο Θέατρο.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να μεταβεί στο Αρχαίο Θέατρο για να παρακολουθήσει την μουσική συναυλία, θα δρομολογηθεί λεωφορείο στην ακόλουθη γραμμή και με τιμή εισιτηρίου 8 € μετ’ επιστροφής:

Αναχώρηση: Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη, Αίγιο – Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας: ώρα αναχώρησης 19.15 μ.μ.

Επιστροφή: Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας – Οδός Κανελλοπούλου έναντι Εφορείας – parking Σκλαβενίτη: ώρα αναχώρησης περίπου στις 23:00 μετά τη λήξη της παράστασης.

Ο αριθμός των λεωφορείων που θα δρομολογηθούν θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις θέσεων που θα συγκεντρωθούν. Για να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση θέσης, πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά το αντίτιμο του εισιτηρίου (8 € το άτομο με επιστροφή), ενώ σε περίπτωση μη εκτέλεσης του δρομολογίου επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου. Πληροφορίες – κρατήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο: Mattheos Tours, Ταξιαρχών 32, Αίγιο και στο τηλέφωνο: 26910 21222