«Ο Μαξιλαρένιος» από την θεατρική ομάδα ΚΑΡΤΕΛ, την Πέμπτη στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ.Παππάς» στο Αίγιο

0
333

Η θεατρική ομάδα ‘’Καρτέλ’’, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία ενάμιση και πλέον χρόνου με το πολυβραβευμένο έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Martin McDonagh ‘’Ο ΜΑΞΙΛΑΡΕΝΙΟΣ’’ σε Αθήνα, Πάτρα και Αίγιο, επιστρέφει στην περιοχή για να το  παρουσιάσει για τελευταία φορά αυτή την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο Υπαίθριο  Θέατρο ‘’Γιώργος Παππάς’’.

Η παράσταση, η οποία απέσπασε 3 βραβεία στους 30ους  πανελλήνιους αγώνες ερασιτεχνικών θιάσων του Δήμου Ζωγράφου (1ου Ανδρικού ρόλου, 1ου  Γυναικείου ρόλου και Πρωτότυπης μουσικής) και έχει αποκομίσει θετικές κριτικές και σχόλια από ανθρώπους  της τέχνης και του θεάτρου, βάζει μια άνω τελεία με την 15η εμφάνιση της ομάδας σε έναν υπέροχο χώρο, στο εγχείρημα που ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2015.

Κατάλληλο μόνο για άτομα άνω 17 ετών.

Λίγα λόγια για το έργο
Σε ένα άγνωστο, αυταρχικό καθεστώς, ένας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές για τις παράξενες ιστορίες που έχει γράψει. Ιστορίες με παιδιά. Όχι, όμως, “για παιδιά”. Κάποιες αστείες και τρυφερές, κάποιες σκληρές και ζοφερές. Είναι, λοιπόν, κακό να γράφεις ιστορίες; Τί ακριβώς έχει συμβεί στην πόλη; Τί έπαθε το κοριτσάκι που βρέθηκε στους θάμνους; Λένε αλήθεια οι αστυνομικοί; Τί συνέβη στο μικρό Εβραίο; Γιατί δεν το ‘γραψαν οι εφημερίδες; Είναι αλήθεια πως κάποιος έχει μιμηθεί τις ιστορίες του συγγραφέα; Τί σχέση έχει μ’ όλα αυτά η αδελφή του; Γιατί πάσχει από νοητική στέρηση; Τί τους συνέβη όταν ήταν παιδιά; Τί συνέβη σ’ όλους μας, όταν ήμασταν παιδιά;

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Τόλης Κοκκινόπουλος
Πρωτότυπη Μουσική : Μάριος Παπασούλης  (Μουσικός Παραγωγός)
Φωτογραφίες – Βίντεο  : Γιώργος Αληβρούβας
Ενδυματολόγος : Σεβαστή Θεολόγη
Μακιγιάζ : Βούλα Ντερντέ
Τεχνική Ομάδα – Υποστήριξη : Γιάννης Κωνσταντινόπουλος , Αλεξία Μακρή ,    Βάσω Σίψα , Αλέξανδρος Βάκρινος  
Μετάφραση – Διασκευή : Τόλης Κοκκινόπουλος
Παίζουν : Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος , Μάριος Παπαχριστόπουλος, Τόλης Κοκκινόπουλος, Κατερίνα Σακκαλή.

Το εγχείρημα της ομάδας “Καρτέλ” τελεί υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου Δαφνών Αιγιαλείας.

Γενική είσοδος : προπώληση : 8 euro, ταμείο : 10 euro

Σημεία προπώλησης: Αίγιο: ‘’Ρεζέρβα’’, Μητροπόλεως 64, βιβλιοπωλείο ‘’Σύγχρονη Σκέψη’’, Κλ.Οικονόμου 25. Ακράτα: βιβλιοπωλείο ‘’Νόημα’’, ΠΕΟ Πατρών-Αθηνών, Κράθιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας