Προβολή της ταινίας “Annie Hall” στην παραλία Άκολης, στο πλαίσιο του «Θairος Film Festival»

0
268

Στο πλαίσιο του «Θairος Film Festival» τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 21.30 θα προβληθεί η ταινία “Annie Hall” του Γούντυ Άλλεν στην παραλία της Άκολης (περιοχή Μάτι). Είσοδος Ελεύθερη.

Υπόθεση: Ένας νευρωτικός κωμικός που έχει εμμονή με το θάνατο, ο Άλβι Σίνγκερ, ερωτεύεται την Άνι Χωλ κι αρχίζει μαζί της μια επταετή σχέση, η οποία μας παρουσιάζεται μέσα από προβολές στο παρελθόν (flashback), που τόσο αριστοτεχνικά χειρίζεται ο σκηνοθέτης. Οι εντάσεις κι οι τσακωμοί που οφείλονται κατά κύριο λόγο στη φύση των χαρακτήρων τους, οδηγούν στο χωρισμό του ζευγαριού, παρ’ όλες τις επίμονες προσπάθειες του Άλβι να κρατήσει την Άνι. Η Άνι φεύγει από τη Νέα Υόρκη και συζεί με ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρίας. Ο Άλβι συνειδητοποιώντας ότι αγαπά ακόμα την Άνι προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να γυρίσει πίσω. Μέσα από τους χαρακτήρες και τις νευρώσεις τους, παρουσιάζεται χιουμοριστικά η καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια.

Το «Θairος Film Festival» έρχεται για να προσφέρει μια ειδυλλιακή εμπειρία θερινού κινηματογράφου μετατρέποντας χώρους της περιοχής μας σε υπαίθριες αίθουσες προβολών και πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και της Κινηματογραφικής λέσχης Αιγίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας