Μάγεψαν ο Δημήτρης Μπάσης και η Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας την Κυριακή στο Διακοπτό

0
398

Μια μαγική μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Μπάση απόλαυσαν οι εκατοντάδες Αιγιαλείς και επισκέπτες που συνέρρευσαν από νωρίς στην παραλία Διακοπτού για να ακολουθήσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, με τραγούδια τόσο από την προσωπική του δισκογραφία όσο και με πολύ γνωστά τραγούδια διαφόρων ειδών και εποχών της ελληνικής μουσικής.

Η συναυλία διοργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Αυγουστιάτικες βραδιές πολιτισμού στο Διακοπτό-Παπαγιαννοπούλεια 2013”, προς τιμήν του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου, που συνδιοργανώνουν η αντιδημαρχία Διακοπτού, η Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Ο Δημήτρης Μπάσης στην κυριολεξία αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η φιλική συμμετοχή της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Μπέσσυς Νάσση. Η χορωδία μάλιστα δέχτηκε πρόταση εκ μέρους του τραγουδιστή για νέες από κοινού εμφανίσεις, κάτι που θα εξεταστεί άμεσα.

Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ χαιρετισμό απηύθηνε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Βασιλική Ψυχράμη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και χιλιάδες κόσμου.

Σημειώνεται πως στο χώρο λειτουργούσε από νωρίς το απόγευμα ένα πρωτότυπο παζάρι με χειροποίητα προϊόντα από γυναίκες-μέλη του Συλλόγου “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργική δυναμική του τόπου μας.

Οι εκδηλώσεις “Παπαγιαννοπούλεια 2013” θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. με την παρουσίαση κάποιων από τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα ταινιών του Διονύση Παπαγιαννόπουλου, σε θεατροποιημένη απόδοση από μέλη Θεατρικών Ομάδων της Αιγιάλειας με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου και τίτλο “Το Λούνα Παρκ του Νιόνιου στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, επί σκηνής”. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και  Θεατρικές Ομάδες του  Δήμου Αιγιαλείας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

[widgetkit id=127]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας