Τετράδα ταινιών στο νέο πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα»

3440

cover (19)Τέσσερις ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» από την Πέμπτη 16 έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

Την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

17:30: Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα (μεταγλωττισμένο)

19:30: The Marvels

21:30: Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

17:30: Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα (μεταγλωττισμένο)

19:30: Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

21:30: The Marvels

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

17:30: Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα (μεταγλωττισμένο)

19:30: The Marvels

21:30: Asteroid City (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

17:30: Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα (μεταγλωττισμένο)

19:30: The Marvels

21:30: Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για μπάντα

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Σκηνοθεσία: Γουολτ Ντορν, Τιμ Χάιτς.

Με τις φωνές των: Ελένη Μπίκου, Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης. Διάρκεια: 92 λεπτά.

Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες;

Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Σκηνοθεσία: Εμα Τάμι.

Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Κατ Κόννερ Στέρλινγκ, Πάιπερ Ρούμπιο, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον, Μάθιου Λίλαρντ. Διάρκεια: 109 λεπτά.

The Marvels

Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως «The Marvels», θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Σκηνοθεσία: Νία ΝταΚόστα.

Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Τεγιόνα Πάρις, Ιμάν Βελάνι.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Asteroid City

Ένα σαββατοκύριακο του 1955, ένα πλήθος ετερόκλητων ατόμων καταφθάνει σε μια απομονωμένη κωμόπολη της αμερικανικής ερήμου, όπου διοργανώνεται συνέδριο Νεαρών Αστροπαρατηρητών. Έπειτα από την άφιξη όμως ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη, ο στρατός θα αποκλείσει την περιοχή.

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον.

Πρωταγωνιστούν: Tζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Εντουαρντ Νόρτον, Έντριαν Μπρόντι, Τομ Χανκς, Μάγια Χοκ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον. Διάρκεια: 104 λεπτά.