Με την «Μεγάλη Υπόσχεση» και το παιδικό “LEGO NINJAGO” συνεχίζει από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο «Απόλλων»

0
626

Με δύο ταινίες συνεχίζει το πρόγραμμα προβολών ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου.

Η «Μεγάλη Υπόσχεση» είναι μια ταινία που διηγείται μια επική ερωτική ιστορία με επίκεντρο το επίμαχο θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο σπουδαίος σεναριογράφος Terry George, αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία και στρέφει το βλέμμα του σε ένα συγκλονιστικό γεγονός που άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Οι ταλαντούχοι Christian Bale και Oscar Isaac, διεκδικούν την καρδιά της γοητευτικής Charlotte Le Bon ενώ η μοίρα τούς φέρνει κοντά εξαιτίας των κοσμοϊστορικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1914. Πλέκοντας αριστοτεχνικά το προσωπικό με το ιστορικό, ο σκηνοθέτης «στήνει» μια υπερπαραγωγή με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό και με ήρωες που γίνονται αναπάντεχα μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα.

Η ταινία “Lego Ninjago” σε πρώτη προβολή έρχεται να καθηλώσει τους μικρούς μας φίλους! Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμαντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ.

Τη Δευτέρα 30/10 στις 21:30 θα κάνει την πρεμιέρα της και η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου με την ταινία «Βερολίνο Αντίο» του Φατίχ Ακίν.

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 26/10 έως Τετάρτη 1/11:
•    “Lego Ninjago”: 17:30
•    «H Μεγάλη Υπόσχεση»:  19:30 & 22:00

*Τη Δευτέρα 30/10 το πρόγραμμα λόγω Κινηματογραφικής Λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:
•    «H Μεγάλη Υπόσχεση»:  19:00
•    Κινηματογραφική Λέσχη – «Βερολίνο Αντίο» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το σχολιό σας
Το Όνομά σας